HSB brf Elisetorp, Arlöv

Bostadsrättsföreningen i Arlöv

Föreningsnytt

Access till parkeringsområde!

Problemen med körgrindar in och ut från parkeringsområdet bakom hus 19, verkar nu äntligen vara över och snart ett minne blott.

Det har justerats en del och som det ser ut. kommer de flesta in och ut ur området.

Det enda som återstår nu, är en smärre justering av gånggrindarna, som ibland hamnar förbi låsstolpen och fastnar i öppet läge.  Även problemet att grindarna stannar i öppet läge tills någon lägger på tagg på läsaren, finns det en lösning på.

När vi är säkra att det fungerar, stänger vi accessen för körgrindar till p.området och portarna ned i varmgaraget.

Det kommer att finnas en del som inte klarar av att gå genom gångdörren, men då måste man kontakta fastighetskontoret på Elisetorpsvägen 17a under kontorstid, så lägger vi till access för själva garageporten också.