HSB brf Elisetorp, Arlöv

Bostadsrättsföreningen i Arlöv

Föreningsnytt

Bilder från Elisetorp

Har du sett att vi har en bildsida med foton från dåtid & nutid? Vi skulle gärna vilja ha fler, så om du har något foto eller foton som du tycker skulle passa där, skulle vi vara tacksamma om du vill dela dem med oss. Tänk på att om där finns personer på fotot, måste de lämna medgivande att vara med på att visas där. Tänk också på att du måste ha upphovsrätt till fotot, d.v.s. att du själv tagit det och ger oss tillstånd att använda det på vår bildsida.

Komplettera gärna med en bildbeskrivning, kort och enkelt vad fotot föreställer och eventuella namn. Har du fotot digitalt ser vi gärna att du skickar det till vår e-adress, brf.elisetorp@gmail.com. Har du dem inte digitalt, behöver vi låna dem några dagar för att digitalisera dem och då är det enklast om du lämnar dem till fastighetskontoret.